19/03/15 Συναντηση με δημαρχο Ταναγρας

Την Πέμπτη 19/3/2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των μελών του Δ.Σ. Καττού Κ., Σταυρίδου Ε., Καραβαράκη Γ. και Καπάκα Μ. με τον Δήμαρχο Τανάγρας κ. Β. Περγάλια. Οι εκπρόσωποι των Ε.ΔΥ.Σ. αφού υπενθύμισαν στον Δήμαρχο τις δράσεις των προηγούμενων ετών και κυρίως του τελευταίου, ζήτησαν την υποστήριξη και ενίσχυση του Δήμου προκειμένου για την μεγαλύτερη, πιο έντονη και ακόμα πιο αποτελεσματική δραστηριότητα για την προστασία της περιφερείας και των συμπολιτών μας.

Ο Δήμαρχος από την δική του μεριά, αφού αναγνώρισε την έντονη παρουσία τους καθώς και την πολύτιμη βοήθεια και που ο σύλλογός προσέφερε τον προηγούμενο χρόνο στο Δήμο σε κρίσιμες ώρες, δεσμεύτηκε ότι θα είναι δίπλα στις Ε.ΔΥ.Σ και θα τις στηρίξει με όποιο τρόπο μπορεί αποτελεσματικότερα. Την δέσμευσή του αυτή επισφράγισε με την άμεση και χωρίς δισταγμό παροχή λύσεων σε φλέγοντα ζητήματα τα οποία τέθηκαν στο τραπέζι.

Και τα δύο μέρη προσβλέπουν σε μια εξαιρετική μελλοντική σύμπραξη εθελοντών πολιτών και δήμου. Ας βοηθήσουμε όλοι για το κοινό καλό!